ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δημοσιεύτηκε : 27/10/2015

 

Ημερίδα με θέμα «Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μιχαήλ Βουρνούς» στην Περιφέρεια, την προσεχή Παρασκευή στην 1 το μεσημέρι.

 

Την ημερίδα, οργανώνει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Β. Αιγαίου στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως εταίρου στο Ευρωπαϊκό έργο ‘ΕΝΕΡΓΕΙΝ’, του προγράμματος Ελλάδα-Κύπρος. Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ΑΠΕ - ΕΞΕ, η παρουσίαση του έργου ‘ΕΝΕΡΓΕΙΝ’, καθώς και των επιδεικτικών έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο αυτού.

 

Η ημερίδα απευθύνεται στο ευρύ κοινό, καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που σχετίζονται με τις ΑΠΕ και την ΕΞΕ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. Θα παρουσιαστούν οι δράσεις και τα παραδοτέα που αφορούν στη συμμετοχή του Βορείου Αιγαίου στο έργο ΕΝΕΡΓΕΙΝ. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για την ανάπτυξη δράσεων δικτύωσης μεταξύ των φορέων που σχετίζονται με τις ΑΠΕ και τις ΕΞΕ, καθώς και για την ενημέρωση του κοινού και των τοπικών εταιρειών που σχετίζονται με το χώρο αυτό.