ΣΤΟΥΣ 8 ΠΥΡΓΟΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δημοσιεύτηκε : 26/10/2015

Κατά 5/8 είναι πλέον γνωστές οι ομάδες των προημιτελικών του Κυπέλλου Χίου κι αυτό γιατί πραγματοποιήθηκαν μόνο 3 από τις προβλεπόμενες 6 αναμετρήσεις.

Παλικαρίσια πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Χίου πήρε Πύργο που πέρασε με 2-0 από την Καλλιμασιά. Η ομάδα του Πυργίου προηγήθηκε από τα αποδυτήρια με τον Φόρσο να χρίζεται σκόρερ στο 1ο κιόλας λεπτό. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το 77’ όταν ο Κούτικας με αυτογκόλ έγραψε το τελικό σκορ.

Σπουδαία πρόκριση για τη Θύελλα που απέκλεισε τον Λαίλαπα στα Θυμιανά χάρη σε τέρμα Καραγιάννη στο 40ο λεπτό. Μάλιστα, η ομάδα του Κλαδιά τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Φύλλα και Φιστέ στο 77’ και το 84’.

Στους 8 του Κυπέλλου προκρίθηκε και η Αναγέννηση καθώς επικράτησε με 2-0 του Άτλαντα στο Θολόποταμι. Σκόρερ για την Αναγέννηση οι Ψύλλος και Γκορίτσα με τα δυο γκολ να επιτυγχάνονται στο 2ο ημίχρονο. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Άτλας λόγω αποβολής του Κλούμαση στο 83’.

Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Κανάρης- Ατρόμητος, Πανεπιστήμιο – Βαρβασιακός και Ποσειδώνας – Δάφνη ενώ άνευ αγώνος στους 8 προκρίνονται Ηρακλής και Κλασσικό.