Βρίσκεστε εδώ:  Αρχικη arrow Ραδιοφωνο arrow ΝΕΛ:ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΕΛ:ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Επιστρέφει από Πέμπτη 5 Απριλίου  στη γραμμή Πειραιάς – Χίος- Μυτιλήνη το «European Express», που βρίσκονταν για επισκευή μετά την σύγκρουση με το Β.Κορνάρος στον Πειραιά, και με την επιστροφή του τροποποιούνται τα δρομολόγια, αφού το «Μυτιλήνη» θα εξυπηρετεί από την 1η Απρίλη την επιδοτούμενη γραμμή για Βόρειο Ελλάδα και το «Ταξιάρχης»  θα μπει στη γραμμή Λαύριο –Ψαρά- Μεστά μέχρι και τις 13 Μάιου .  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Από Κυριακή 01/04/2012 το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ θα εξυπηρετεί τις επιδοτούμενες γραμμές Θεσσαλονίκη – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ, Καβάλα – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ και Καβάλα – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Καρλόβασι – Άγιο Κήρυκο.

Επίσης το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ από Κυριακή 01/04/2012 έως και 13/05/2012, θα εκτελεί 3 επιδοτούμενα δρομολόγια την εβδομάδα από Λαύριο – Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα με επιστροφή και 2 επιδοτούμενα δρομολόγια την εβδομάδα από Λαύριο – Ψαρά – Μεστά με επιστροφή.

Ως εκ τούτου τα δρομολόγια από Πειραιά για Χίο – Μυτιλήνη με επιστροφή Κυριακής 01/04/2012 και Τρίτης 03/04/2012 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Τα δρομολόγια της γραμμής Πειραιά – Χίο – Μυτιλήνη από την Πέμπτη 05/04/2012 θα εκτελούνται από το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS για το οποίο θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.